Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:54 πμ
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 18:00

Ημερίδα στην Ναύπακτο για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου «Ελληνικό» στη Βελβίνα (Κυρ 15/9/2024 10:30 πμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tην Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 10:30, θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Ναυπακτία, στο λιμάνι της Ναυπάκτου, η αναβληθείσα ημερίδα για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου “Ελληνικό”, στη Βελβίνα Ναυπακτίας.

Όπως τονίζεται: «Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του κ. Νικόλαου Καλτσά, Πρώην Διευθυντή του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών και πρωτεργάτη των ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο.

Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε και κυρίως να γνωρίσουμε έναν οργανωμένο αρχαιολογικό χώρο που δυστυχώς μέχρι και σήμερα και για άγνωστο λόγο παραμένει στην αφάνεια.

Ήρθε λοιπόν η ώρα η Ναυπακτία να αξιοποιήσει ένα ακόμη μεγάλης σημασίας χώρο και να βοηθήσει η πολιτεία αφενός μεν στην ανάδειξή του και αφετέρου στην προβολή του».

Διαβάστηκε 98 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 18:06
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News