Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 00:02

Δείτε βίντεο: Το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης της Αννας Ιλιάδου στον Μύτικα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Παγκόσμιο Κυπέλλου Καταδύσεων CMAS ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 07/09 υπό την αιγίδα του Δήμου Ξηρομέρου.

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του πρώτου διεθνούς τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης το 2017 στην Αμοργό, η Ελλάδα συνεχίζει να αναδεικνύεται ως κορυφαίος προορισμός για την ελεύθερη κατάδυση. φέτος φιλοξενεί δυο κορυφαίες διοργανώσεις:

Το Παγκόσμιο Κύπελλο CMAS World Cup Depth Series, που διεξήχθη από 2 έως 7 Σεπτεμβρίου 2024 στο πανέμορφο σημείο μεταξύ Καλάμου Λευκάδας, Μεγανησίου, και Παλαίρου, ενώ τη δράση εκτός θάλασσας φιλοξένησε ο γραφικός Μύτικας.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα CMAS 8th World Championship Freediving Depth, θα διεξαχθεί από 3 έως 13 Οκτωβρίου 2024 στην Καλαμάτα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης στον Μύτικα, καταγράφτηκαν εξαιρετικές επιδόσεις ενώ ξεχώρισε το παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία M1, από την Ελληνίδα αθλήτρια Αννα Ιλιάδου.
Δείτε το video με την εντυπωσιακή προσπάθεια της:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 229 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.