Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  1:17 μμ
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 13:58

«Super randonneur» η Αγρινιώτισσα Λάουρα Ροκοπάνου μετά τον τερματισμό της και στο Brevet στο Πόρτο Χέλι (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον τερματισμός της στο 300αρι brevet που διεξήχθη στο Πόρτο Χέλι, η Αγρινιώτισσα Λάουρα Ροκοπάνου κατάφερε και μπήκε στους super randonneurs!

Το brevet στο Πόρτο Χέλι ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, αλλά η κα. Ροκοπάνου τα κατάφερε και με τον τερματισμό και και σε αυτό το brevet συμπλήρωσε την σειρά των brevets (200, 300, 400 και 600 χλμ) μέσα στο ίδιο έτος (από 1/1 – 31/12), που απαιτείται για να ενταχθεί κανείς στους super randonneurs.

Τι έγραψε η ίδια: 

"Tο ήθελα πολύ γύρναγε στο μυαλό μου όλo το χρόνο και στο πάρα 3 το κατάφερα, 300 km brevet στο Πόρτο Χέλι γύρω νησιού με τα Μέθανα του ηφαιστείου μέσα!

τρομερά δύσκολο τρομερή καταπόνηση σχεδόν ακραίο 5000 υψομετρικά άξιζε όμως... για να μπω στον κόσμο των απανταχού τρελών ?➡️Super randonneurs ? ➡️

Αυτός ο τίτλος κερδίζεται από κάθε ποδηλάτη που συμπληρώνει μια σειρά brevets (200, 300, 400 και 600 χλμ) μέσα στο ίδιο έτος (από 01/01 - 31/12).

Οπότε Σεπτέμβρη μήνα έκλεισε ένας κύκλος πολύς προπόνησης γύρω 8000 km χωρίς τους αγωνες όλων των χιλιομέτρων στην Λευκάδα στο Μεσολόγγι στην Αιτωλοκαρνανια στην Αλβανία στην Αργολίδα.

Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν γι αυτό τον σκοπό Βασίλης Οικονόμου ο δάσκαλος μ, Xristos Cube η προπόνηση μας, Βασιλειος Παλαβιας σήμερα μέντορας όπως πάντα να με σπρώχνει να με μαθαίνει. Vasiliki Skopi για όλα!

Την οικογένεια μ για την τρέλα μ ❤️

Συνεχίζουμε" ?‍♀️??

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 133 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News