Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  1:18 μμ
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 13:56

Στον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό ο Περικλής Γερμανός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Περικλή Γερμανό, ο οποίος θα συμβάλει στον σύλλογο τόσο στο τμήμα καλαθοσφαίρισης σε τμήματα υποδομής και πρώτη ομάδα όσο και σε άλλα τμήματα που διατηρούμε ή θα αναπτύξουμε την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Γερμανός και ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός έχουν συνεργαστεί πάλι στο παρελθόν!

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον Περικλή Γερμανό.

Ο Περικλής Γερμανός θα βρίσκεται δίπλα στο Σύλλογό μας τόσο στο τμήμα καλαθοσφαίρισης σε τμήματα υποδομής και πρώτη ομάδα όσο και σε άλλα τμήματα που διατηρούμε ή θα αναπτύξουμε την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι συζητήσεις με τον έμπειρο παράγοντα ξεκίνησαν το καλοκαίρι και διαπιστώσαμε πως υπήρχε ταύτιση απόψεων στα θέματα που αφορούν και το τμήμα της καλαθοσφαίρισης και συνολικά τη λειτουργία των τμημάτων και πήραμε την απόφαση να επισημοποιήσουμε τη συνεργασία έχοντας μαζί μας τον Περικλή από αυτή τη σεζόν.

Πρόκειται για έναν παράγοντα που έχει θητεύσει στο παρελθόν στη διοίκηση του Συλλόγου μας και συγκεκριμένα στο τμήμα καλαθοσφαίρισης με επιτυχία και ανόδους, ενώ υπήρξε διοικητικός ηγέτης και της ομάδας του Α.Ο. Αγρινίου στην πορεία της στις Εθνικές κατηγορίες.

Καλωσορίζουμε ξανά τον Περικλή Γερμανό στην οικογένεια του Παναιτωλικού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στο έργο που αναλαμβάνει.".

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 81 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News