Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  3:18 μμ
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 11:06

Κυνηγοί προσέφεραν κρέας αγριογούρουνου στα συσσίτια του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρίνιου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυνηγοί προσέφεραν 40 κιλά κρέας αγριογούρουνου στα συσσίτια του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρίνιου, πληροφορεί με ανάρτηση του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγρινίου.

Ειδικότερα, ομάδα γουρουνοκυνηγών της περιοχής Αγίου Βλασίου- συγκεκριμένα οι κκ. Βλαχογιάννης Αθανάσιος, Σβόλης Δημήτριος και Πλυταριάς Νεκτάριος- προσέφεραν 40 κιλά κρέας αγριογούρουνου στα συσσίτια του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου όπου πρωτοστατεί ο ιερέας Κωνσταντίνος Καντάνης.

Σημειώνεται πως «πρόκειται για μια εθελοντική και ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά των κυνηγών-μελών του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου, η οποία είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων».

Τονίζει εξάλλου ο Σύλλογος πως έχοντας επίγνωση της κοινωνικής διάστασης της αποστολής του, επιβραβεύει τέτοιου είδους ενέργειες και θα στηρίξει έμπρακτα κάθε προσπάθεια η οποία κινείται προς την κατεύθυνση αυτή.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 128 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News