Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 11:03

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Αγρινιώτισσας Ι. Ιωάννου με τίτλο ”Να ταΐζεις τη φωτιά”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα κυκλοφορία βιβλίου ”Να ταΐζεις τη φωτιά” 

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί από το BookstagramStore το νέο βιβλίο της Ιουλίας Ιωάννου με τίτλο ‘‘Να ταΐζεις τη φωτιά”.

Οπισθόφυλλο:
Ένας έρημος, παρατημένος τόπος. Πέτρινα σπίτια που στέκουν χλομά σαν φαντάσματα, εγκαταλειμμένα στη φθορά του χρόνου. Άδεια, δίχως ζωή. Δίχως ελπίδα να αναπνεύσουν κάποτε ξανά ανθρώπινες ψυχές στα παγωμένα τώρα πια δωμάτια.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 μια έφηβη κοπέλα κρύβεται σε μια σπηλιά του χωριού της, προκειμένου να φέρει στον κόσμο τον καρπό του παράνομου έρωτά της με έναν παντρεμένο άνδρα. Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εκείνη περίμενε και οι ασυνήθιστες καταστάσεις που ακολουθούν θα στιγματίσουν για πάντα τις ζωές όσων εμπλέκονται σε μια καταιγιστική ιστορία απρόβλεπτων ανατροπών.Ένα δεκάχρονο αγόρι γίνεται μάρτυρας μιας σειράς απίστευτων γεγονότων, που κανείς άλλος δε γνωρίζει. Όλοι θεωρούν ότι ακολουθούν αυτό που τους πρόσταξε η συνείδησή τους να κάνουν. Όμως ο ρόλος των αόρατων πλασμάτων είναι να ενώσουν κάποια γεγονότα, τις αέναες ψυχές που δεν εξελίχθηκαν σε ό,τι προορίζονταν, επειδή κάτι τις εμπόδισε. Τις περισσότερες φορές ένα ανθρώπινο χέρι.
Όμως τα αόρατα πλάσματα υπάρχουν παντού. Είναι ολόγυρά μας και δεν είναι εύκολο να τα ξεγελάσεις…

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 165 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.