Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  6:27 μμ
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 18:24

Παναιτωλικός: Η τρομερή εκκίνηση του Πέρες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών στην Super League μπορεί με σιγουριά να λεχθεί ότι ο Φακούντο Πέρες έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα.

Ο Παλόμα από τα μισά της περασμένης σεζόν είχε σταθερά ανοδική πορεία και το καλοκαίρι ο Παναιτωλικός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να επεκτείνει τον δανεισμό του.

Ο Αργεντινός δείχνει να απολαμβάνει την παραμονή του στο Αγρίνιο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που και ο ίδιος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να παραμείνει στον Παναιτωλικό.

Τα δείγματα γραφής του στο γήπεδο είναι παραπάνω από ενθαρρυντικό. Στα τρία πρώτα παιχνίδια είναι σταθερά κορυφαίος, καταγράφοντας δεκάδες χιλιόμετρα και κερδισμένες μονομαχίες.

Κλέβει, μοιράζει, δημιουργεί. Συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Σε πολλές περιπτώσεις βρίσκεται ακόμα και εκτός θέσης για να δώσει βοήθειες σε συμπαίκτες του.

Απέναντι στον Πανσερραϊκό με την δική του πάσα ο Λομόνακο έκανε το 1-0. Στην Τούμπα έτρεξε και έχασε καλές στιγμές για ένα γκολ ενώ και με την Λαμία ξεχώρισε.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι δείχνει διάθεση να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες και ηγηθεί. Απολαμβάνοντας επάξια την στήριξη του Πετράκη, δικαίως έχει κερδίσει μέχρι ώρας το χειροκρότημα του κόσμου.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 85 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News