Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  1:22 μμ
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 13:22

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στην Αιτωλικιώτισσα Έλενα Παπασταματοπούλου για το χάλκινο μετάλλιο στο Tae Kwon Do στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλείου στο Tae Kwon Do από την Αιτωλικιώτισσα Έλενα Παπασταματοπούλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι, μας γέμισε όλους χαρά και υπερηφάνεια.

Η τόσο σημαντική αυτή διάκριση από την αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας προσθέτει σε εκείνη έναν ακόμη τίτλο, μετά τις πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρωτιές της, αλλά προσφέρει και σε όλους εμάς μια τόσο αναγκαία στιγμή ψυχικής ανάτασης και αισιοδοξίας, έπειτα από μια σειρά θλιβερών συμβάντων που συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία.

Οι αξιοζήλευτες αθλητικές επιτυχίες που έχει καταφέρει η αθλήτρια του Tae Kwon Do μόλις στα 22 χρόνια της, και μάλιστα ερχόμενη αντιμέτωπη με όλες τις δυσκολίες που συναντούν οι αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων, την καθιστά για όλους μας πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση.

Έλενα, μπράβο σου και θα σε περιμένουμε το 2028 να μας φέρεις το χρυσό από το Λος Άντζελες!

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Σπυρίδων Β. Διαμαντόπουλος

Διαβάστηκε 72 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News