Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  12:14 μμ
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 13:16

Eίναι ο Ορεινή Μέλισσα (από το Αγρίνιο) ο πιο ντελούλου άνθρωπος στην Ελλάδα;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Χαρίλαος Σταμάτης, γνωστός με το όνομα «Ορεινή Μέλισσα» στο YouTube και στο TikTok, είναι ένας δημιουργός περιεχομένου που έγινε γνωστός αρχικά και για τη ζωή του ως μελισσοκόμος, έπειτα την αγάπη του για οτιδήποτε χωριάτικο, μα κυρίως τα «φαγητά» που φτιάχνει σε λίγα λεπτά, χρησιμοποιώντας τρία, το πολύ τέσσερα υλικά και ανεβάζει στο TikTok. Τα «βουνίσια» του video, είναι όμως κι αυτά, αρκετά τρομακτικά.

Ναι, αλλά με τα φαγητά γίνεται ο μεγαλύτερος ντόρος

«Πρωινάρες», «φαγητάρες», «ΠΙΤΟΓΥΡΟ», ,«Μόνος στο Βουνό» λένε οι τίτλοι των video του, με τεράστια γράμματα, με φωτιά να καίει και τηγάνια να «τσιτσιρίζουν», ο Ορεινή Μέλισσα φτιάχνει μείγματα τροφών που δείχνουν επικά (ή και αηδιαστικά, όπως το πάρει κανείς) και σου δημιουργούν περιέργεια. Σκέφτεσαι, «ρε λες να είναι τόσο εύκολο να φτιάξεις κάτι νόστιμο;».

Πρόσφατα ο Ορεινή Μέλισσα πήγε στη Μύκονο. Αρκετοί από τους fans του απόρησαν, πώς αυτό το παιδί του βουνού καταδέχτηκε να «κατέβει» και να περάσει ζωάρα στη Μύκονο. Τον ρώτησαν, όπως ο ίδιος είπε στο TikTok, πώς τα καταφέρνει να μένει στη Μύκονο αρκετές εβδομάδες, και να τα βγάζει πέρα οικονομικά.

Ο ίδιος απάντησε πολύ χύμα και πάρα πολύ ειλικρινά, πως κάνει διακοπές όσο του επιτρέπουν τα διαθέσιμα λεφτά του και η βοήθεια που παίρνει από φίλους του, δηλαδή από ανθρώπους που θέλουν να σπονσοράρουν την παραμονή του στη Μύκονο και όλα τα μέρη του νησιού από τα οποία κάνει εμφανή την παρουσία του. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να μη γυρίσει καν, οτι δεν τον ενδιαφέρουν τι λένε οι χέητερς, και μεταξύ μας τώρα, ΓΙΑΤΙ να γυρίσει;

Γιάννης Δημητρέλλοςreader.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 87 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News