Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  12:20 μμ
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 13:11

Πέθανε στα 75 του ο Δάνης Κατρανίδης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σήμερα, Κυριακή 1/9 το πρωί, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της υποκριτικής καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

«Μέσα στην αλλαγή του μήνα έφυγε ο αγαπημένος μας πολυτάλαντος συνάδελφος, φίλος, γελαστό παιδί του θεάτρου, άνθρωπος πνευματικός που με κάθε του κίνηση παρήγαγε πολιτισμό! Αγαπημένε μας Δάνη Κατρανίδη το θλιβερό αυτό νέο συγκλονίζει όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια… Το κενό είναι μεγάλο…» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και βουλευτής, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης
Ο Δάνης Κατρανίδης είχε γεννηθεί στις 4 Αυγούστου του 1949 και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη.

Ο ηθοποιός έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ, είχε κάνει τρεις γάμους αλλά δεν είχε αποκτήσει παιδιά.

newsbeast.gr

Διαβάστηκε 63 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News