Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  12:22 πμ
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 10:13

Music Liberty - Ιορδάνης «Τα τραγούδια μου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιορδάνης«Τα τραγούδια μου»

Ο γνωστός ερμηνευτής Ιορδάνης βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του,και παρουσιάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική πρόταση.

Στα 12 τραγούδια του CD με τιτλο «Τα τραγούδια μου» συναντάει κανείς ποικιλία ρυθμών και ήχων και σπουδαίες ερμηνευτικές στιγμές  του Ιορδάνη.

Πρόκειται για ένα cd  με ερωτικές λαϊκές μπαλάντες,ζεϊμπέκικα και ρυθμικά τραγούδια  που ήδη ξεκίνησαν να ακούγονται στα play list των ραδιοφωνικών σταθμών (Φωτιά μ' ένα φιλί,Εγώ θα βρώ τον τροπο,Να 'μαστε μαζί) τραγούδια που θα κλέψουν την καρδιά σας με το πρώτο άκουσμα τους.

Παρουσία σεμνή, με χαμηλούς τόνους, με ιδιαίτερες ερμηνευτικές δυνατότητες και πρωτότυπες μουσικές εμπνεύσεις  διακρίνονται σε αυτή την πρώτη του δισκογραφική παρουσία.

Η μουσική και οι στίχοι των περισσότερων  τραγουδιών είναι δικοί του,και μας αποκαλύπτει με αυτόν τον τρόπο μια ακόμα πτυχή της δημιουργικότητας του.

Κυκλοφορεί από την MusicLiberty.

Recording-Remix-Mastering

Studio R-Κώστας Παπαρουσόπουλος

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link

Φωτιά μ' ένα φιλί

Να 'μαστε μαζί

 Καλή Ακρόαση

Διαβάστηκε 382 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία