Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:53 πμ
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 17:48

Το Lake Party Trichonida έρχεται και μαζί του φέρνει κορυφαία ονόματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Το Lake Party έρχεται και μαζί του φέρνει κορυφαία ονόματα. 

Μετά την ανακοίνωση των μεγάλων ονομάτων, το lake party δεν σταματά να μας εκπλήσσει και επιφυλάσσει στους lakers δυνατές συγκινήσεις! 

Προκειμένου να καλύψει όλες τις προτιμήσεις, καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για να ικανοποιηθούν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί και να δημιουργήσουμε μαζί πρωτόγνωρες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές μέσα από ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα που θα μας καθηλώσει!

Διατηρώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών προχώρησε στην ανακοίνωση τριών επιπλέον ονομάτων…

Εδώ και ένα μήνα την ακούμε… παντού!

Στο YouTube έχει «κατασκηνώσει» στα Trends και δεν φεύγει με τίποτα από την πρώτη πεντάδα, μετρώντας πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές, οι αγορές στα ψηφιακά καταστήματα πέφτουν «βροχή», ενώ έχει «κατακλύσει» τα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή στο TikTok γίνεται πανικός με το «Είπες» να μετρά πάνω από 6.000 βίντεο και… χιλιάδες ανθρώπους να το αφιερώνουν σε όσους «είπαν, τι δεν είπαν» και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

ivi adamou

Ο λόγος φυσικά για την Ήβη Αδάμου, η οποία βιώνει μια από τις πιο παραγωγικές στιγμές της καριέρας της κι αυτό… φαίνεται!

Έφτασε λοιπόν η ώρα να σταματήσουμε να την ακούμε απλά και να την απολαύσουμε και από κοντά την Παρασκευή 23 Αυγούστου!

Πού; Στο Lake Party, στην λίμνη Τριχωνίδα!

onemanshow

Ακόμη, την ίδια ημέρα ο Steve onemanshow θα βρίσκεται στη σκηνή του Lake Party με ένα μοναδικό live performance γεμίζοντας μας ενέργεια, συναισθήματα και μαγικές στιγμές!

themis georgantas

Τέλος, ο γνωστός και επιτυγημένος Θέμης Γεωργαντάς θα βρίσκεται στην σκηνή του Lake Party την Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Αυγούστου, για να μας παρασύρει στο μοναδικό dj set που θα παρουσιάσει αποκλειστικά και μόνο για τους Lakers!

Εσείς, θα λείψετε από το πιο διασκεδαστικό πάρτι του καλοκαιριού;

Για περισσότερες πληροφορίες: https://lakeparty.gr/index.php?route=common/home

Για εισιτήρια εδώ: https://lakeparty.gr/propolisi-eisitirion

Διαβάστηκε 279 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News