Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  8:32 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 18:40

Συνάντηση Σκίμπε – προπονητών Σουπερ Λίγκας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με παρόντες τους 10 από τους 16 προπονητές των ομάδων της Σούπερ Λίγκας έγινε το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η συνάντηση –συζήτηση του ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας. Απουσίαζαν οι τεχνικοί της Ξάνθης και του Ατρόμητου που αγωνίζονται σήμερα καθώς και οι Παπαδόπουλος (Ηρακλής), Ντόστανιτς (Λεβαδειακός), Μιλόγεβιτς (Πανιώνιος), Παράσχος (Πλατανιάς).

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÏÌÏÓÐÏÍÄÉÁÊÏÕ ÐÑÏÐÏÍÇÔÇ ÌÉ×ÁÅË ÓÊÉÌÐÅ ÌÅ ÔÏÕÓ ÐÑÏÐÏÍÇÔÅÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE

Στην διάρκεια της συζήτησης που κράτησε περίπου για 2 ώρες συζητήθηκαν τεχνικά θέματα. Ο Γιάννης Μαντζουράκης που εκπροσώπησε τον Παναιτωλικό δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης:

«Ήταν μια σωστή ενέργεια του κ. Σκίμπε και τον στηρίζουμε όσο μπορούμε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική ομάδα. Κάτι πάει να αλλάξει και πρέπει να όλοι να τον βοηθήσουμε. Μας εξήγησε το σκεπτικό του και μιλήσαμε και για τεχνικής φύσεως πράγματα. Για το πρεσάρισμα, για την συνεργασία των γραμμών, την εκμετάλλευση του κενού χώρου και για άλλα πράγματα».

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÏÌÏÓÐÏÍÄÉÁÊÏÕ ÐÑÏÐÏÍÇÔÇ ÌÉ×ÁÅË ÓÊÉÌÐÅ ÌÅ ÔÏÕÓ ÐÑÏÐÏÍÇÔÅÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÏÌÏÓÐÏÍÄÉÁÊÏÕ ÐÑÏÐÏÍÇÔÇ ÌÉ×ÁÅË ÓÊÉÌÐÅ ÌÅ ÔÏÕÓ ÐÑÏÐÏÍÇÔÅÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1304 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.