Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  1:17 μμ
Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 10:20

Άγιος Βλάσιος: Ηχόχρωμα στο ρημαγμένο Γυμνάσιο και Λύκειο του χωριού.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων #elatodromenafestival η εβδομάδα αφιερωμένη στους μικρούς φίλους στον Άγιο Βλάσιο!

Το ραντεβού δόθηκε στο πρώην Γυμνάσιο και σχολείο Αγίου Βλασίου και ήταν πραγματικά ένα δημιουργικό απόγευμα με δραστηριότητες αθλητικού και εικαστικού περιεχομένου, με την παρουσία φυσικά της Νηπιαγωγού Αργυρώς Ανδριοπούλου και η δασκάλα Ειρήνης Σκανδάλου οι οποίες ήταν οι δημιουργοί αυτής της όμορφης και καθόλα άρτιας διοργάνωσης, μετά από την πρόσκληση - πρόταση της προέδρου του πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Βλασίου κ. Καλλιρρόης Παπαγεωργίου.

Η αυλή του σχολείου στολίστηκε με χρώματα, χαμόγελα και παιδικές φωνές. Χοροί, τραγούδια και παιχνίδια νερού , αφήγηση παραμυθιών, κατασκευές κεράσματα, γέμισαν τον καλοκαιρινό αέρα με ενέργεια και κέφι.

Σε όλη την δράση συμμετείχαν και μικρά παιδιά από την Ποταμούλα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 169 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News