Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  1:17 μμ
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 22:47

Αγρίνιο: Δικαιώθηκε πλήρως ο βαριά κινητικά ανάπηρος που έμενε χωρίς επίδομα (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλήρης δικαίωση για τον βαριά κινητικά ανάπηρο που πέρασε από Δευτεροβάθμια Επιτροπή στην οποία είχε προσφύγει  καθώς προηγούμενη απόφαση του ΚΕΠΑ Αγρινίου τον αδίκουσε, με αποτέλεσμα να του περικοπεί αναγκαίο επίδομα.

Την είδηση κάνει γνωστή το 902.gr. Μάλιστα σε video, εμφανίζεται ο ίδιος για να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (7.8.24) έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ, στο Αγρίνιο. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση σε όλους να μη διστάζουν να διεκδικούν τα δίκαια και έντιμα αιτήματά τους. «Να μην αφήνουμε καμία αδικία εις βάρος των συνανθρώπων μας να γίνεται ό,τι χειρότερο για τη ζωή μας. Αγώνας και πάλι αγώνας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

Στην κινητοποίηση που πρόβαλε και το sinidisi.gr συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύλλογος Γυναικών της περιοχής και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων απευθύνει κάλεσμα στους ανάπηρους και στις οικογένειές τους για μαζική συμμετοχή στην οργάνωση του αγώνα μέσα από την ΣΕΑΑΝ ώστε κανένας να μην βρεθεί μόνος του απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που θα χειροτερέψει και στον τομέα των ΑμεΑ, αλλά και στην συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων στην Αιτωλοακαρνανία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 160 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News