Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  1:15 μμ
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 09:50

Αγρίνιο: Ενημέρωση και αντηλιακά για την προστασία από τον καρκίνο του δέρματος (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τις 9 το πωρί της Τετάρτης (7.5.24)  μέλη του προσωπικού των Δομών Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, με χαμόγελο και καλή διάθεση συμμετείχαν σε προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για την προστασία από τον καρκίνο του δέρματος.

Στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη, έξω από το Δημαρχείο Αγρινίου, μοιίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια και αντηλιακά απαντώντας παράλληλα στα ερωτήματα των πολιτών.

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει αυξημένη προσοχή και επιμέλεια στην φροντίδα του δέρματος που αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος.

Λόγω των περιβαλλοντικών μεταβολών, της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο και των αλλαγών στον τρόπο ζωής μας, τα ποσοστά του καρκίνου του δέρματος έχουν αυξηθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Η δράση συνεχίστηκε με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Streetwork για τους ωφελούμενους του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας και Υπνωτηρίου των Δομών Αστέγων.

Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου (συνέχιση δράσης) είναι ενταγμένες στο νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδος ΕΣΠΑ 2021-2027, με κωδικό ΟΠΣ 6001977.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 150 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News