Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  1:21 μμ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 12:51

Οι ONIRAMA στις 12 Αυγούστου στην Ναύπακτο. Η μεγάλη συναυλία την παραλία Ψανής (Δευ 12/8/2024 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ναυπακτίας προσκαλεί όλους στη μεγάλη συναυλία των ONIRAMA που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 και ώρα 21:00’, στην παραλία Ψανής (πλαζ Ναυπάκτου) με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, επιστρέφουν για ακόμη ένα καλοκαίρι με μια summer tour γεμάτη δυναμισμό, κέφι και ενέργεια!  Η μπάντα με τα περισσότερα live σε Ελλάδα και Κύπρο, έχουν συνδέσει το όνομά τους με το καλοκαίρι και τη συνήθειά τους να μας παρασύρουν όλους σε έναν ατελείωτο… χορό, όπου κι αν εμφανίζονται!

Φέτος, γεμίζουν τις αποσκευές τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους και την καλύτερή τους διάθεση και ξεκινούν για ακόμα ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.  Σταθμός τους και η Ναύπακτος!

Με αστείρευτη ενέργεια αλλά και πολλές… εκπλήξεις, οι πιο δυνατές συναυλίες του φετινού καλοκαιριού, έχουν όπως πάντα άρωμα ONIRAMA!

Διαβάστηκε 66 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 12:58
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News