Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  1:24 μμ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 00:16

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου η Βαρκαρόλα στην Πάλαιρο (Τετ 7/8/2024 20:45)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 θα πραγματοποιηθεί η 5η μουσική Βαρκαρόλα στο λιμάνι της Παλαίρου από τον Σύλλογο Απανταχού Παλαιριωτών η <<Κεχροπούλα>>, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες ψαράδες και τους ιδιώτες που κατέχουν βάρκα - καΐκι - σκάφος στην περιοχή της Παλαίρου. Υπό την Αιγίδα: του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας και της Δημοτικής Ενότητας και κοινότητας Παλαίρου.

Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων με τους ήχους της μουσικής θα ξεκινήσουν στις 20:45 από το λιμάνι της Παλαίρου με κατεύθυνση το ξενοδοχείο “Βουνάκι” και μετά θα επιστρέψουν πάλι στο λιμάνι της Παλαίρου.

Όλη η πορεία θα γίνει στην ακρογιαλιά για να ακούγεται ο ήχος της μουσικής.

Στην πρώτη βάρκα θα βρίσκεται ο Γιάννης Δευτεραίος και η Νίκη Βρυώνη που θα μας μαγέψουν και θα μας ταξιδέψουν με τις φωνές τους.

Οι βάρκες θα είναι στολισμένες με φωτάκια και όλο μαζί το σκηνικό θα δημιουργήσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Μετά το τέλος της Βαρκαρόλας θα ακολουθήσει στο λιμάνι της Παλαίρου μουσική βραδιά.

Εκ του Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΛΑΙΡΙΩΤΩΝ Η <<ΚΕΧΡΟΠΟΥΛΑ>>.

Διαβάστηκε 206 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 00:21
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News