Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  3:21 μμ
Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 21:53

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0 (φιλικό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος από τον Παναιτωλικό επικρατώντας με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Περιστερίου.

Οι ομάδες της Stoiximan Super League μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης της σεζόν σε μερικές εβδομάδες. Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και το φιλικό που έδωσαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός στο Περιστέρι με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο έτοιμοι και να επικρατούν δίκαια με 2-0 με τα τέρματα των Καρλίτος και Φαν Βέερτ.

Έτσι ξεκίνησαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Κοσέλεφ στην εστία, τους Αθανασίου, Μανσούρ, Μπρόρσον και Κίνι από αριστερά προς τα δεξιά τετράδα στην άμυνα, τους Ουεντραόγκο και Γκονθάλεθ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τους Ουάρντα και Μπάκου στις δύο πλευρές και τον Καρλίτος πίσω από τον προωθημένο Φαν Βέερτ. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός παρατάχθηκε με 3-5-2. Ο Τσάβες ήταν στην εστία, οι Σιέλης, Παντελάκης και Στάγιτς τριάδα στην άμυνα, οι Μαυρίας και Μπακάκης στη δεξιά και στην αριστερή πλευρά αντίστοιχα, οι Πέρες, Λιάβας και Μπελεβώνης στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Ντίας πίσω από τον Λομόνακο στην κορυφή της επίθεσης.

Καλύτερος ο Ατρόμητος, σκόρερ ο Καρλίτος

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και πήγε μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια με 1-0 με σκόρερ τον Καρλίτος στο 18'. Έπειτα από στατική μπάλα και φάση διαρκείας, ο Ισπανός επιθετικός από διαγώνια θέση με σουτ βρήκε δίχτυα. Εκτός του γκολ του Καρλίτος οι Περιστεριώτες είχαν άλλες δύο με τρεις καλές στιγμές. Παρότι μόλις οι δύο από τους 11 στο αρχικό σχήμα ήταν στο περσινό ρόστερ έβγαζαν όμορφες συνεργασίες. Απλώνονταν σωστά στον κενό χώρο με δραστήριους τόσο τον Καρλίτος όσο και τον Ουάρντα, ενώ από την πλευρά του ο Παναιτωλικός αν και κρατούσε μπάλα, δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός με εξαίρεση μια καλή στιγμή που είχε με τον Μαυρία.

Ο Φαν Βέερτ υπέγραψε το 2-0 για τον Ατρόμητο

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 49', ο Ατρόμητος έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Φαν Βέερτ. Μετά από μια όμορφη ενέργεια των Ουάρντα και Καρλίτος, ο Ολλανδός φορ μέσα από την περιοχή με ωραία τελείωμα νίκησε τον Τσάβες για το 2-0. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι δύο ομάδες προχώρησαν σε μαζικές αλλαγές προκειμένου να τεστάρουν το σύνολο των διαθέσιμων επιλογών τους. Αυτό είχε συνέπεια στο να πέσει ο ρυθμός, με τον Ατρόμητο να έχει άλλη μια καλή στιγμή μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο και το 2-0 να διατηρείται ως το φινάλε.

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ (62’ Χουτεσιώτης), Κίνι (62’ Αργυρίου), Μπρόρσον (45’ Τσακμάκης), Μανσούρ (62’ Σταματούλας), Αθανασίου (62’ Μουντές), Γκονθάλεθ (68’ Μίχορλ), Ουεντραόγκο (62’ Καραμάνης), Μπάκου (62’ Βρακάς), Καρλίτος (62’ Γιουμπιτάνα), Ουάρντα (62’ Τζοβάρας), Φαν Βέερτ (62’ Καλοσκάμης)

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες (70’ Στεργιάκης), Σιέλης (80’ Αναστασόπουλος), Παντελάκης (62’ Μάνος), Στάγιτς (76’ Γαλιάτσος), Μαυρίας, Μπακάκης (62’ Νικολάου), Πέρες (80’ Ράδος), Λιάβας (46’ Μπουζούκης), Μπελεβώνης (62’ Κοντούρης), Ντίας, Λομόνακο (80’ Κακιώνης).

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 147 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News