Σάββατο, 31η Αυγούστου 2024  10:24 μμ
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 18:47

Παναιτωλικός: Φιλικός αγώνας με τον Βόλο – Εισιτήρια (Τετ 30/7/2024 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα μας δίνει τον πρώτο φιλικό αγώνα στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Βόλο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, την Τετάρτη 31 Ιουλίου με ώρα έναρξης 20.00.

Όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στον συγκεκριμένο φιλικό αγώνα.

Η τιμή του απλού ψηφιακού εισιτηρίου είναι 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι μπορούν να το προμηθευτούν από την πλατφόρμα εισιτηρίων https://tickets.panetolikos.gr/. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές συναλλαγές την ημέρα του αγώνα θα είναι ανοικτά τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο Παναιτωλικού από 9.00 έως 12.00 και από 17.00 έως την έναρξή του, για την καθοδήγηση των φιλάθλων στην αγορά εισιτηρίων.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Μετά από σχετική κυβερνητική απόφαση, δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet στη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου.

Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store, με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να το κάνουν ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από τη στιγμή της αγοράς και μετά. Για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet, ή αν υπάρχουν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, παρακαλούμε να ανατρέξετε ΕΔΩ

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 6 μ.μ.

Η αγορά εισιτηρίων διαρκείας είναι σε εξέλιξη από την πλατφόρμα εισιτηρίων https://tickets.panetolikos.gr/ Δευτέρα 29/7/24 και Τρίτη 30/7/24 θα είναι ανοικτά τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο Παναιτωλικού από 8.30 έως 15.30. Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της προηγούμενης σεζόν έχουν προθεσμία να ανανεώσουν τις θέσεις τους έως 31/7/24. Από την επόμενη (1/8/24) οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν μένουν ελεύθερες και οποιοσδήποτε (παλαιός ή νέος ενδιαφερόμενος) μπορεί να τις αγοράσει.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας ΕΔΩ

Διαβάστηκε 122 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 18:52
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News