Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:48 πμ
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 17:30

Επίσημα στην Βίσλα ο Φρεντ Ντουάρτε, «Σ’ αγαπώ Αγρίνιο» και ευχαριστίες στο αντίο του (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκινητικό είναι το αντίο του Φρεντ Ντουάρτε στον Παναιτωλικό, καθώς αποτελεί παρελθόν μετά από 5 και πλέον χρόνια στο Αγρίνιο.

Ο Πορτογάλος συμφώνησε με την Βίσλα Κρακοβίας, όπως διαβάσατε στο TitormosNet.gr. Σήμερα υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο της Πολωνίας.

Πριν από αυτό όμως δεν αμέλησε να αποχαιρετήσει τον Παναιτωλικό, στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Κοινοποίησε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα ενώ στο μήνυμά του αναφέρει:

«Είναι δύσκολο να εκφράσω όλα τα συναισθήματα και την αγάπη που τρέφω για αυτό τον σύλλογο και την πόλη. Ήταν πέντε χρόνια σε ένα σπίτι που με καλωσόρισε με απίστευτο τρόπο. Στιγμές χαράς, λύπης, άγχους, ενθουσιασμού και τόσα πολλά. Αλλά αυτό που μένει είναι οι καλές στιγμές και οι απίθανοι άνθρωποι που με περιβάλαν και οι οποίοι με έκαναν να μεγαλώσω ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθώ κάθε βήμα της ομάδας ως μεγάλος οπαδός της. Σε ευχαριστώ για όλα, Σ’ ΑΓΑΠΩ ΑΓΡΙΝΙΟ».

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 130 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News