Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:56 πμ
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 13:27

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την “3η Global Digital Trade Expo”, από 25 έως 29 Σεπτεμβρίου 2024 στην πόλη Hangzhou της Κίνας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις -  μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσκαλεί εταιρείες με έδρα εντός της ΠΔΕ, οι οποίες προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας και ενδιαφέρονται για δραστηριοποίηση στο διασυνοριακό (cross-border) ηλεκτρονικό εμπόριο, να λάβουν μέρος σε πενθήμερη επιχειρηματική αποστολή στην Κίνα από 25 έως 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο περίπτερο της ΠΔΕ, η οποία θα είναι η «Τιμώμενη Περιφέρεια» στην “3η Global Digital Trade Expo”, στην πόλη Hangzhou της Κίνας. Η έκθεση αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες διεθνώς και η μοναδική στην Κίνα με θέμα το ψηφιακό εμπόριο και περιλαμβάνει συνέδρια, εκθέσεις, δραστηριότητες βιομηχανικής αλληλεπίδρασης και μια πλατφόρμα ψηφιακού εμπορίου online, με εκθεσιακό χώρο περίπου 150.000 τετραγωνικών μέτρων.

Εκτός από την Έκθεση, θα υπάρξουν ευκαιρίες δικτύωσης, όπως B2B συναντήσεις με τοπικές επιχειρήσεις και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Για αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο κάτωθι σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesIqFwl_wPPCcincg6oVicT6c6__BHyK8UO7gzAxoPPxw41Q/viewform

Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας:

  • κα. Μ. Κουτρομάνου: 2613 613.539
  • κα. Μπεκρή: 2613 613.645
Διαβάστηκε 74 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News