Κυριακή, 21η Ιουλίου 2024  3:29 πμ
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 12:17

Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για τον θάνατο του Δημοσιογράφου Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπυρίδων Β. Διαμαντόπουλος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Δημοσιογράφου Παναγιώτη (Τάκη) Θεοδωρακόπουλου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Ο Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος υπήρξε επί δεκαετίες ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Πάτρα, καθώς και των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα».

Ήταν όμως ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον Δήμο μας όχι μόνο για τις εξαιρετικές δημοσιογραφικές καλύψεις των Εορτών Εξόδων που πραγματοποιούσε επί σειρά ετών αλλά και για τις συμμετοχές του, ως παλιός αθλητής του στίβου, στον Αγώνα Δρόμου Θυσίας, όπου μάλιστα είχε κατακτήσει αρκετές φορές την πρώτη θέση.

Η ξαφνική του απώλεια αποτελεί πλήγμα για την Δημοσιογραφία στην Ελλάδα, αφού το όνομά του συνδέθηκε με μερικές από τις σημαντικότερες ειδήσεις και προσωπικότητες της Μεταπολίτευσης.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου στην οικογένειά του, τους οικείους του και τους συναδέλφους του με τους οποίους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρα του στην ενημέρωση.

Διαβάστηκε 128 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 20:12
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News