Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:47 πμ
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 17:52

Check: Το Απόλυτο HIT που Ξεσηκώνει!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Landing Mind Records είναι περήφανη να ανακοινώσει τη νέα κυκλοφορία της, με τίτλο "Check" από τους Black Vybez και Antanaklasi. Από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του, το "Check" έχει προκαλέσει πανικό και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, με τους ρυθμούς του να ξεσηκώνουν και να κάνουν τους ακροατές να χορεύουν ασταμάτητα.

Το "Check" συνδυάζει τις μοναδικές μελωδίες του Black Vybez με τις εξαιρετικές φωνητικές αποδόσεις των Antanaklasi, δημιουργώντας ένα κομμάτι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Οι δυνατοί ρυθμοί και η ενέργεια του τραγουδιού έχουν ήδη ξεσηκώσει το κοινό, με τα streams να αυξάνονται ραγδαία.

Η συνεργασία των Black Vybez και Antanaklasi αποδεικνύεται ξανά επιτυχής, καθώς το "Check" καταφέρνει να ξεχωρίσει. Οι ακροατές δεν μπορούν να αντισταθούν στους ρυθμούς του και το κομμάτι έχει ήδη καθιερωθεί ως το

απόλυτο soundtrack της διασκέδασης.

Landing Mind Records: Συνεχίζουμε να φέρνουμε την καλύτερη μουσική για όλους εσάς. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εκπληκτικές κυκλοφορίες!

 

Διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

Μουσική: Black Vybez

Στίχοι: Black Vybez,Antanaklasi

Μίξη - Master: Vision Sound Studio

Ηχογράφηση: Vision Sound Studio

Διαβάστηκε 77 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία