Κυριακή, 21η Ιουλίου 2024  5:24 πμ
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 11:28

Πετράκης: «Πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στην προετοιμασία δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης.

Ειδικότερα, μετά τη φιλική νίκη επί της Λαμίας, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε:

«Είμαστε σε μία περίοδο που προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι. Επενδύουμε σε πολλά πράγματα στην καθημερινότητα με κυρίαρχο την φυσική κατάσταση. Σιγά-σιγά θα βάλουμε καινούργιες ιδέες. Να μπουν τα παιδιά που ήρθανε στο πνεύμα και τον τρόπο μας ως ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Να συνεχίσουν, ώστε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να παρουσιαστούμε το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Ερωτωμένος σχετικά με τα μεταγραφικά ο κ. Πετράκης αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι αρμοδιότητά του. «Ότι είναι ανακοινώσιμο, θα γίνει από την πλευρά της διοίκησης», ανέφερε, δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των νεαρών παικτών της ομάδας.

Τέλος, δεν αμέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Δήμο Καρπενησίου για τις συνθήκες φιλοξενίας της ομάδας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 128 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News