Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:01 μμ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 23:45

Παράδοση, κέφι και ξέφρενο γλέντι! Το Πατιόπουλο τίμησε την Αγία Μαρίνα με ένα αξέχαστο πανηγύρι! (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Πατιόπουλο τίμησε την Αγία Μαρίνα με ένα αξέχαστο πανηγύρι!

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, το ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας πλημμύρισε από πιστούς και επισκέπτες που έσπευσαν να τιμήσουν την ημέρα με την καθιερωμένη θεία λειτουργία και το παραδοσιακό πανηγύρι που ακολούθησε.

Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική, με τους ήχους του κλαρίνου του Ταξιάρχη Βλαχοδήμου και τις φωνές του Νίκου Βλαχοδήμου και της Πόπης Καραμπά να ξεσηκώνουν το πλήθος και να δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα κεφιού και διασκέδασης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή μουσική, να χορέψουν και να γλεντήσουν μέχρι αργά το απόγευμα.

Το πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την τοπική κοινωνία, καθώς δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ευχές και να διατηρήσουν ζωντανά τα έθιμα και τις παραδόσεις τους.

 

Διαβάστηκε 160 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News