Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:59 πμ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 17:40

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων ΟΣΔΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ, από την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024, αφού ξεπεράστηκαν όλες οι δυσκολίες, έχει ανέβει σε πλήρες παραγωγικό περιβάλλον στο κυβερνητικό νέφος (eae2024.opekepe.gov.gr) και ξεκίνησε η υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2024, μέσω των πιστοποιημένων ΚΥΔ. Παράλληλα συνεχίζει και παραμένει σε πλήρες παραγωγικό περιβάλλον στο κυβερνητικό νέφος (gov.gr) και η online EAE 2024.

Η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2024 υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στον ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω του gov.gr από τον ίδιο τον δικαιούχο ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του είτε:

α) Μέσω σύνδεσης με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet

β) Μέσω των Πιστοποιημένων Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ).

Άμεσα αναμένεται η έκδοση σχετικής εγκυκλίου και οι εφαρμοστικές οδηγίες «Υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2024», όπως επίσης και η δημοσιοποίηση προγράμματος εκπαιδευτικών εκδηλώσεων ενημερωτικών ημερίδων και δράσεων υπό την αιγίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, για την υποβοήθηση της υποβολής της ΕΑΕ 2024 στα πιστοποιημένα ΚΥΔ.

Διαβάστηκε 134 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία