Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:13 μμ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 14:21

Μεγάλη συμφωνία Cosmote – Nova για κοινό τηλεοπτικό αθλητικό περιεχόμενο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συμφωνία εμπορικού χαρακτήρα για την ανταλλαγή του αθλητικού τους περιεχομένου προχωρούν Cosmote και Nova.

Σύμφωνα με το Capital.gr, οι συνδρομητές της μιας πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό περιεχόμενο της άλλης.

Με δεδομένο ότι οι δυο πλατφόρμες μοιράζονται τα δικαιώματα των ομάδων της Super League, ο συνδρομητής κάθε πλατφόρμας θα μπορεί να βλέπει πλέον τους αγώνες όλων των ομάδων, αφού το περιεχόμενο στις δύο πλατφόρμες θα είναι κοινό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόσθετο κόστος για την παρακολούθηση του κοινού αθλητικού περιεχομένου θα είναι της τάξεως των περίπου 3 ευρώ μηνιαίως.

Οι δύο πλατφόρμες έχουν μια συνδρομητική βάση, η οποία ξεπερνά το 1 εκ. Η Cosmote TV διαθέτει πάνω από 577 χιλιάδες συνδρομητές. Την ίδια ώρα που η Nova εμφανίζει μια βάση 432 χιλιάδων συνδρομητών.

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται ως απάντηση στο τεράστιο πρόβλημα πειρατείας, που μαστίζει την ελληνική τηλεοπτική αγορά. Όπως τονίζουν γνώστες του κλάδου, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Υπολογίζεται ότι οι πειρατικοί συνδρομητές ανέρχονται σε περίπου 600 χιλιάδες. Αριθμός που σχεδόν ισοδυναμεί με τη νόμιμη συνδρομητική βάση κάθε πλατφόρμας.

Capital.gr

Διαβάστηκε 135 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News