Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:07 μμ
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 12:52

Πετράκης: «Είμαστε ακόμα στην αρχή, θέλουμε πολλή δουλειά»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με τον Λεβαδειακό αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας.

Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» είχε σήμερα ο Παναιτωλικός, αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό σε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα. Οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν με 2-0, δείχνοντας ότι έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μετά το τελευταίο σφύριγμα δήλωσε:

«Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι μας. Ένα παιχνίδι χρήσιμο για εμένα, για πολλά συμπεράσματα. Είμαστε ακόμα στην αρχή, θέλουμε πολλή δουλειά και επιμονή. Βήμα-βήμα θα βελτιωνόμαστε και παράλληλα τσεκάρουμε και τα παιδιά στο ρόστερ. Περιμένουμε να μπουν δυναμικότερα ορισμένοι που είχαν προβλήματα τραυματισμών και αναμένουμε και μεταγραφές. Είναι σημαντικό ότι είχα την ευκαιρία να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Όχι βιαστικά, αλλά να πάρω κάποια καλά δείγματα, ώστε να δούμε ποιο είναι το καλύτερο για την ομάδα, ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 160 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News