Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:13 μμ
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 17:18

Αλέξανδρος Μαλής: "Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια μου"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αλέξανδρος Μαλής, ο αρχηγός των αγώνων στους οποίους ο Παναιτωλικός έκανε το «ντεμαράζ» με τα διπλά σε Κηφισιά και Τρίπολη, αλλά και τη μεγάλη νίκη με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, ένα παιδί από τα «σπλάχνα» της ομάδας του Αγρινίου που από το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν από τα «καναρίνια», μίλησε στο agriniara.gr για την καριέρα του μέχρι σήμερα, αλλά και σχεδόν όλες τις πτυχές της.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην έναρξη της ποδοσφαιρικής του πορείας στους Άτλαντες Αγρινίου, το πέρασμα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε ηλικία 12 ετών, τις δύο ανεπιτυχείς δοκιμές ως έφηβος στις ακαδημίες του Παναιτωλικού, η μία εκ των οποίων ως σέντερ φορ (!) αλλά και τον σημαντικό ρόλο του Γιάννη Νταλακούρα που τον πίστεψε και τον βοήθησε ποδοσφαιρικά να γίνει αυτός που είναι σήμερα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βάρος του να κρατάς τις ελπίδες μιας ολόκληρης πόλης στις πλάτες σου στα μπαράζ με την Ξάνθη, τους προπονητές που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από το Αγρίνιο, την βοήθεια του Δέλλα που τον πήρε πίσω από τον Νέο Αμφίλοχο για να παίξει Super League και λίγο καιρό αργότερα να σκοράρει στην ιστορική εκτός έδρας νίκη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη και άλλα πολλά…

Παράλληλα, απάντησε σε ερωτήσεις για το μέλλον της καριέρας του και το βήμα παραπάνω στο εξωτερικό, ενώ τόνισε ότι ανεξαρτήτως αν θα βρίσκεται στην ομάδα του Αγρινίου, ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια του και πάντα θα αισθάνεται μέλος του οργανισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα κάλεσε τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο και να στηρίζει την ομάδα, κυρίως στα δύσκολα, γιατί τότε χρειάζεται ακόμη περισσότερο κάθε βοήθεια.

Αναλυτικά το βίντεο της συνέντευξής του στο agriniara.gr:

Διαβάστηκε 161 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News