Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  2:20 μμ
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 22:26

Ο Νίκος Παπαγεωργίου εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών στο ΔΣ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΛΥΚΩΝ Α.Ε.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο κ. Παπαγεωργίου ορίστηκε μέλος μετά από σχετική πρόταση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, ως εκπρόσωπός του στην εταιρεία, βάση του καταστατικού της.

Ο Νίκος Παπαγεωργίου κατάγεται από το Νεοχώρι Οινιαδών με ενεργή συμμετοχή στα κοινά της Αιτωλοακαρνανίας. Ο ίδιος διευθύνει με τον αδελφό του Γιώργο, τον φροντιστηριακό οργανισμό “ΦΑΣΜΑ Group” στην Αθήνα, ενώ για τρία χρόνια ήταν μέλος του ΔΑΠΕΕΠ (Διαχειριστή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εγγυήσεων Προέλευσης) του Υπουργείου Ενέργειας.

Επίσης την τελευταία πενταετία είχε ενεργή συμβολή για την διάθεση εποπτικού υλικού και υλικοτεχνικής υποδομής σε πολλές σχολικές μονάδες του δήμου Μεσολογγίου.

Να σημειωθεί επίσης ότι δεν υπήρξε άλλη αλλαγή στο ΔΣ των ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΑΛΥΚΩΝ Α.Ε. πλην του ορισμού του κ. Παπαγεωργίου που αντικατέστησε τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό Χρήστο Σιάσο.

Σε κάθε περίπτωση το θετικό είναι ότι στο ΔΣ των ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΑΛΥΚΩΝ Α.Ε. συμμετέχουν τρία μέλη με αναφορά το δήμο Μεσολογγίου, οι κ.κ. Σπύρος Διαμαντόπουλος, Νίκος Κότσαλος και Νίκος Παπαγεωργίου.

messolonghinews.gr

Διαβάστηκε 154 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News