Δευτέρα, 8η Ιουλίου 2024  5:36 πμ
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 11:23

Αγρίνιο: Το μπασκετικό γεγονός του καλοκαιριού από την ΓΕΑ με τον τεράστιο Ganon Baker!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το μπασκετικό γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη του Αγρινίου φέρει την «υπογραφή» της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου έδωσε την δυνατότητα σε παιδιά του Αγρινίου και άλλων περιοχών να μάθουν τεχνικές από τον κορυφαίο στο κόσμο προπονητή ανάπτυξης παικτών, τον Αμερικανό Ganon Baker!

Ο κορυφαίος προπονητής για δύο ημέρες βρεθηκε στο ΔΑΚ Αγρινίου στο πλαίσιο του Basketball Camp της ΓΕΑ που διεξάγεται μέχρι και 6 Ιουλίου. Οι συμμετοχές στο camp της ΓΕΑ, κυρίως ομάδων μπάσκετ, προέρχονταν από διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Ορχομενό και όχι μόνο.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ελάχιστες είναι οι αντίστοιχες διοργανώσεις camp σε όλη την Ελλάδα που διεξάγονται με τον Ganon Baker. Συνολικά έξι και το μπασκετικό camp της ΓΕΑ είναι μέσα στη λίστα αυτή μαζί με τα camp λ.χ. του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Ο Ganon Baker έχει προπονήσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ, παίκτες όπως ο αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Άντονι Ντέιβις, ο Μάνουελ Τζινόμπιλι, ο Καϊρι Ίρβινγκ!

Οι «εκπλήξεις» της ΓΕΑ δεν σταματούν εδώ! Στο πλαίσιο του camp διδάσκουν τους συμμετέχοντες αθλητές και δυο σπουδαίοι ομοσπονδιακοί αθλητές, ο Γιάννης Ελευθεριάδης και η Ελένη Καλαϊτζάκη! Οι δύο αυτοί προπονητές που έχουν σημαντική πορεία στη χώρα μας έδειξαν στους συμμετέχοντες αθλητές «μυστικά» του μπάσκετ, ενώ στο πλευρό του ο Ganon Baker έχει στο πλευρό του τον επίσης καταξιωμένο προπονητή Δημήτρη Γαλάνη!

Η ΓΕΑ για να προβεί στην διοργάνωση αυτή χρειάστηκε και την στήριξη της «Ένωσης Αγρινίου», η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα, με σκοπό να διεξαχθεί μια διοργάνωση η οποία θα ωφελήσει τους αθλητές της περιοχής και θα είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη.

«Παρά το μεγάλο κόστος σκεφτήκαμε ότι υπάρχει ανάγκη να γίνει και να δώσουμε στους αθλητές της περιοχής μας κάτι εξαιρετικό, μεγαλύτερο και ξεχωριστό. Θέλαμε να δώσουμε και θέλουμε να δίνουμε το κάτι παραπάνω στους αθλητές και λόγω του υψηλού κόστους απευθυνθήκαμε στην «Ένωση Αγρινίου» όπου τόσο ο κ. Κουτσουπιάς, όσο και ο κ. Κάτρης ανταποκρίθηκαν άμεσα και μας στήριξαν. Από την «Ένωση Αγρινίου» μας έδωσαν την ορμή να προσχωρήσουμε» τόνισε η έφορος του μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου Αγγελική Κουτσούκη.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 146 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News