Δευτέρα, 8η Ιουλίου 2024  4:30 πμ
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 09:50

15 50 – «Καβάτζα» Το music video για το νέο τους single!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι 1550, το δημοφιλές συγκρότημα που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική ροκ σκηνή, παρουσιάζουν  το music video για το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Καβάτζα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Καβάτζα» είναι ένα δυναμικό τραγούδι – μήνυμα για όλους εκείνους τους έρωτες που μας αφήνουν στο «περίμενε». Τη μουσική έγραψε η φωνή του γκρουπ, ο Μηνάς Τσίγκος και τους στίχους ο ίδιος μαζί με τον Αλέξη Πολίτη.

Στο music video του «Καβάτζα» εκτυλίσσεται μία ιστορία αγάπης ανάμεσα σε έναν μουσικό του δρόμου και μία κοπέλα, η σχέση των οποίων έχει καταντήσει εγκλωβισμένη. Ο μουσικός (ο Μηνάς Τσίγκος, ο  τραγουδιστής των 15 50) ξεκινάει να παίζει και τα λόγια του τραγουδιού είναι αυτά που θα του δώσουν τη λύση και τη δύναμη να βάλει τέρμα σε αυτόν τον μονόπλευρο έρωτα και να σταματήσει να είναι η «Καβάτζα». Τη σκηνοθεσία έκανε ο Λεωνίδας Κεχαγιάς και το σενάριο έκανε ο Μηνάς Τσίγκος.

Δείτε το video:

Βρείτε το «15 50» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

https://bfan.link/kavatza

ARTIST'S SOCIAL MEDIA

Instagram: https://www.instagram.com/1550band_official

Facebook: https://www.facebook.com/1550band

Διαβάστηκε 59 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News