Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  1:59 μμ
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 23:10

Τα εισιτήρια διαρκείας του Παναιτωλικού για τη σεζόν 2024-25

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περίοδοι αγοράς

4 Ιουλίου: Έναρξη
Οι φίλαθλοι που είχαν εισιτήριο διαρκείας της σεζόν 2023-2024 έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους
Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να αποκτήσουν για πρώτη φορά εισιτήριο διαρκείας μπορούν να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις
31 Ιουλίου: Λήξη προθεσμίας ανανέωσης
Οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν μένουν ελεύθερες και οποιοσδήποτε (παλαιός ή νέος ενδιαφερόμενος) μπορεί να τις αγοράσει

Τρόπος αγοράς
Μέσω του διαδικτύου από το https://tickets.panetolikos.gr/

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι σε ψηφιακές συναλλαγές, κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 8.30 έως τις 15.30 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο

Τρόποι πληρωμής

Χρεωστικές / Προπληρωμένες Κάρτες* (Visa MasterCard)
Πιστωτικές Κάρτες* (VisaMasterCard), με δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες δόσεις
*σύμφωνα µε τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας

Παροχές

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (2023-2024) με την ανανέωση στης θέσης τους για τη νέα σεζόν, θα πάρουν δώρο ένα κασκόλ της ομάδας.
-Εκπτώσεις στα προϊόντα της μπουτίκ Pansport που ανακαινίζεται και αναβαθμίζεται
-Ενημέρωση με SMSκαι newsletterγια προσφορές και εκπτώσεις χορηγών μας
-Κληρώσεις δώρων στους αγώνες

Επικοινωνία
Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 26410 29584 Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00-16.00) ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαδικασία αγοράς

Η διαδικασία αγοράς εισιτηρίου διαρκείας (όπως και απλού εισιτηρίου) παραμένει η ίδια, όπως τα προηγούμενα χρόνια από το tickets.panetolikos.gr

Πλέον πρέπει (μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις για τον νέο τρόπο εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα όλης της χώρας) το εισιτήριο να αποθηκεύεται ψηφιακά στο Gov.gr Wallet και ο κάτοχος να το επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ µέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου.

Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφιακή αποθήκευση και χρήση του εισιτηρίου σας µέσω του gov.gr Wallet, όπως και απαντήσεις σε απορίες και ερωτήσεις για τη διαδικασία μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ:
https://tickets.gov.gr/

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet από την αγορά του και μετά. Για οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή πρόβλημα ανατρέξτε στο https://support.gov.gr/guide/

Κάρτα διαρκείας

Βάσει της νέας νομοθεσίας για τον τρόπο εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις από τη σεζόν 2024–2025, η επίδειξητου εισιτηρίου (απλού και διαρκείας) μπορεί να γίνεται ΜΟΝΟ από κινητό Smartphone, µέσω του Gov.gr Wallet.

Απαγορεύεται ρητά η χρήση του εισιτηρίου σε φυσική ή άλλη ψηφιακή μορφή πλην της συγκεκριμένης εφαρμογής, µε ελάχιστες εξαιρέσεις (ηλικιωμένοι άνω των 67)που προβλέπει ο νόμος.

Ως εκ τούτου, από φέτος τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα διατίθενται και σε πλαστική κάρτα όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Αν κάποιος επιθυμεί, θα μπορεί σε δεύτερο χρόνο να αποκτήσει τη συλλεκτική κάρτα µε επιπλέον χρέωση 10 ευρώ. Επισημαίνεται ότι δεν θα μπορεί να γίνει χρήση της κάρτας για την είσοδό στο γήπεδο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 154 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News