Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  4:55 πμ
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 19:15

NOVERIA – single “Overlord” από το άλμπουμ “The Gates of the Underworld”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
“Overlord”
(Δείτε το Official Video εδώ)
 
 
Το Progressive Metal συγκρότημα Noveria δημιουργήθηκε το 2014 από τον κιθαρίστα Francesco Mattei.
Στόχος των Noveria είναι να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία headbanging με μελωδικό twist, συνδυάζοντας τεράστια και βαριά riff με σκοτεινά ατμοσφαιρικά πλήκτρα μαζί με τεχνικά προκλητικά σόλο μέρη και αξέχαστες φωνητικές γραμμές. Οι κύριες πηγές έμπνευσής τους προέρχονται από είδη όπως το Symphonic, το Industrial, το Death και το Black Metal.
Τα μέλη είναι: Francesco Corigliano: Vocals, Francesco Mattei: Guitars, Julien Spreutels: Keyboards, Andrea Arcangeli: Bass, Davide Calabretta: Drums
Τον Αύγουστο του 2023 κυκλοφόρησαν το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο  “The Gates of the Underworld” από την Scarlet Records. Μια βομβιστική ηχητική περιπέτεια 10 τραγουδιών, μεταφέροντας τη μουσική τους δεξιοτεχνία σε μια εντελώς νέα διάσταση με κινηματογραφικές ενορχηστρώσεις και πειραματικά όργανα που προσθέτουν στο σταθερό rock rhythmic section, ταχύτατα σόλο και υψηλές φωνητικές μελωδίες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μια νέα δυναμική πτυχή στις συνθέσεις που προσθέτει στη συναισθηματική επίδραση των τραγουδιών.
 
Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το single “Overlord”.
 
 

Διαβάστηκε 256 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News