Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  2:11 μμ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 17:30

Ταμπίτζε: «Μου αρέσει ο Παναιτωλικός, ελπίζω να συνεχίσω στην Ελλάδα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός είχε διπλή εκπροσώπηση στην εθνική ομάδα της Γεωργίας που ταξίδεψε στη Γερμανία για το EURO 2024. Ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών που πέρασε από την ομάδα του Αγρινίου, ήταν ο Τζίμι Ταμπίτζε.

Ο Γεωργιανός αμυντικός μπορεί να αγωνίστηκε σε μόλις έξι αγώνες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Stoiximan Superleague, όμως, φαίνεται πως πρόλαβε να σχηματίσει πολύ καλή άποψη για το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να θέλει να συνεχίσει στα ελληνικά γήπεδα.

Το Gazzetta συνάντησε τον Τζίμι Ταμπίτζε στην μικτή ζώνη του γηπέδου της Κολωνίας, μετά το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα σε Γεωργία και Ισπανία και εκείνος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γεωργιανός αμυντικός στο Gazzetta:

Για τα συναισθήματά του μετά τον αποκλεισμό της Γεωργίας από την Ισπανία: «Είναι πάντα δύσκολο το συναίσθημα του αποκλεισμού. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, είμαι ικανοποιημένος. Παίξαμε πολύ καλά στα τρία ματς της φάσης των ομίλων και είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί έκανε φανταστική δουλειά. Κόντρα στην Τουρκία, στην Τσεχία και στην Πορτογαλία, ήμασταν εξαιρετικοί. Κόντρα στην Ισπανία, γνωρίζαμε εξ’ αρχής, ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Μιλώντας γενικά, είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου, για τη χώρα μου και για το ότι όλοι πίσω στην πατρίδα ένιωσαν περήφανοι».

Για το πόσο σημαντική αισθάνθηκε πως ήταν για τη χώρα του η πρώτη παρουσία της Γεωργίας σε ένα μεγάλο τουρνουά: «Ήταν η πρώτη μας φορά σε μία σπουδαία διοργάνωση. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί όλοι οι συμπατριώτες μας είναι χαρούμενοι. Μπορεί σήμερα να ήταν δύσκολο κόντρα στην Ισπανία, αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το πως αισθάνθηκε όταν η Γεωργία απέκλεισε την Ελλάδα τον Μάρτη, ενώ εκείνος αγωνιζόταν σε ελληνική ομάδα: «Μπορεί εκείνη την περίοδο να μην ήμουν στην αποστολή της Γεωργίας και μάλιστα, να βρισκόμουν στην Ελλάδα, αλλά ένιωσα μεγάλη χαρά για τη χώρα μου».

Για τις αναμνήσεις του από το πέρασμά του από την Ελλάδα: «Ήμουν στην Ελλάδα μόλις για έξι μήνες. Μπορεί αυτό να μην είναι ένα μεγάλο διάστημα, αλλά μου αρέσει η χώρα, οι άνθρωποι και η ομάδα μου. ο Παναιτωλικός».

Για τη γνώμη που σχημάτισε για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν έμεινα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ελπίζω να συνεχίσω στην Ελλάδα».

Για το αν πρόκειται να παραμείνει στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω ακόμα, θα δούμε!».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 102 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News