Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  9:20 μμ
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 00:48

Παναιτωλικός - Παναθηναικός 0-0. Δηλώσεις προπονητών (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντρέα Στραματσόνι: Μάθημα για το μέλλον

unnamed

Ως μάθημα για το μέλλον χαρακτήρισε την απώλεια βαθμών που είχε απόψε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο ο κ. Στραματσόνι ενώ τοποθετήθηκε και για την επίμαχη φάση του οφσάιντ. Αναλυτικά:

«Σήμερα χάσαμε τους δυο πρώτους μας βαθμούς και πρέπει να είμαστε θυμωμένοι με τους εαυτούς μας γιατί δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε και ξέρουμε. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι αυτοί οι δύο βαθμοί πρέπει να είναι ένα μάθημα για το μέλλον».

Σε ερώτηση που του τέθηκε να σχολιάσει τη φάση του οφσάιντ τόνισε:

«Ήμουν στη σωστή θέση και είδα ότι δεν ήταν οφσάιντ. Είπα στο διαιτητή, ότι είμαστε στην τρίτη αγωνιστική και αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Βέβαια σε κάτι τέτοιου είδους παιχνίδια οι λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Δε λέω ότι δεν πήραμε τη νίκη γι’ αυτό το λόγο αλλά ήταν ένα λάθος και ο βοηθός μου είπε ότι μπορεί να ήταν ένα λάθος».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr αν για την κακή εμφάνιση της ομάδας του ειδικά στο πρώτο μέρος του Παναθηναϊκού έπαιξε ρόλο και ο Παναιτωλικός, είπε:

« Φυσικά υπάρχει μεγάλος σεβασμός στον Παναιτωλικό που στο πρώτο μέρος έπαιξε ένα καλό παιχνίδι και μας δημιούργησε προβλήματα στην κόντρα γιατί έχει παίκτες όπως ο Ουάρντα, ο Τομανέ και ο Κλέσιο που μπορούν να το κάνουν».

Τέλος σε επόμενη ερώτηση για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ουάρντα και πώς τον είδε σήμερα ο κ. Στραματσόνι είπε:

«Με κάθε σεβασμό που έχω για τον Ουάρντα και τον Παναιτωλικό, σήμερα ήρθα να μιλήσω μόνο για το παιχνίδι».

Π.Κ.

Γ. Ματζουράκης: Ήμασταν πειθαρχημένοι

unnamed

Στην πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο που έδειξαν οι παίκτες του εστίασε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναιτωλικού Γ. Ματζουράκης. Αναλυτικά είπε:

« Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είχαμε μια καλή εκκίνηση. Μπαίνουμε για δεύτερη φορά καλά στο παιχνίδι. Απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε εδώ με μια στατιστική πολύ να έχει δεχθεί μόλις δύο τελικές, σήμερα έφυγε από εδώ με οκτώ. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι ήμασταν περισσότερο στο παιχνίδι με καλύτερες φάσεις και πολύ περισσότερη δουλειά από τους παίκτες.

Συνεχίσαμε και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο είχαμε και διαστήματα που μας έτρωγε το άγχος του αποτελέσματος. Εκεί κάπου ξεφύγαμε από την αγωνιστική τακτική αλλά αυτό ήταν για λίγο. Συγχαρητήρια γιατί ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ο φετινός Παναιτωλικός και με την εικόνα που έδειξε σήμερα και στο Περιστέρι να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω, ο κ. Ματζουράκης είπε:

« Είναι αλήθεια ότι τόσο στην προετοιμασία όσο και συνέχεια στη δουλειά, δείχνουμε ένα επίπεδο διαφορετικό. Είναι αυτός ο σχεδιασμός που μπήκε, να στηρίξουμε τους παλιούς μας παίκτες και εκεί πάνω να προσθέσουμε κάποιους. Είναι ένα στοιχείο το οποίο και ανάφερα στην προετοιμασία της τακτικής μας πριν το παιχνίδι, ότι αν υπερτερούμε κάπου αυτό είναι η ομοιογένεια που έχουμε ως ομάδα σε σχέση με πέρυσι».

Ερωτόμενος για τον Λεντέσμα από το agrinionews.gr τόνισε πως ο ίδιος ο παίκτης ενημέρωσε τον προπονητή του ότι αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα λύσει σύντομα (περίπου σε δύο εβδομάδες) και ο ίδιος ζήτησε να μην είναι στην αποστολή ενώ στη συνέχεια τόνισε: «είναι ένας παίκτης που πρέπει και εμείς να κάνουμε προσπάθειες να τον εντάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στη δουλειά της ομάδας».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1869 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 01:05
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News