Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  6:23 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 10:41

Μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Δ.Α. συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Α.Δ. Ακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια των θεσμικών συναντήσεων του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου, ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Kον Γαλαζούλα Δημήτρη.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα των συναδέλφων στην αγορά και αφορούν κυρίως την παραβατικότητα που παρατηρείται ακόμη και σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους καθώς και τις τροχονομικές παραβιάσεις και παραβάσεις στους πεζοδρόμους και στους δρόμους.

Συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να υπάρχει διαρκής συνεργασία και ενημέρωση ώστε να αντιμετωπίζονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν για την βελτίωση της καθημερινότητας στην αγορά, τόσο για τον εμπορικό κόσμο, όσο και για το καταναλωτικό κοινό.

                                               

Για το Δ.Σ του ΣΕΕΔΑ

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν . Γραμματέας

Κωστίκογλου Σωκράτης            Γιοπάνος Ιωάννης

Διαβάστηκε 114 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News