Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  12:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 09:40

Ενδιαφέρουσες δραστηριότητες της Αερολέσχης Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσκεψη στην Αστυπάλαια και επιτυχημένες δοκιμές του τηλεκατευθυνόμενου α/φους από την ομάδα EUROAVIAΤΟΥ Πανεπιστημίου της Πάτρας.

1. Επίσκεψη εργασίας στην Αστυπάλαια:

Εκπρόσωπος της Αερολέσχης Μεσολογγίου βρέθηκε στην Αστυπάλαια στις 10 και 11 Ιουνίου με σκοπό την συνεργασία με το Δήμο.

Αντικείμενο της συνεργασίας - συζήτησης ήταν η δυνατότητα βελτίωσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του υφιστάμενου «Μικρού Αεροδρομίου Αστυπάλαιας» και η ενίσχυση του αεροπορικού τουρισμού με την δραστηριότητα της « Γενικής Αεροπορίας».

Ο εκπρόσωπος της Αερολέσχης Μεσολογγίου παρέδωσε στο Δήμο σχετική μελέτη αξιοποίησης των δυνατοτήτων των «Μικρών Αεροδρομίων» και της «Γενικής Αεροπορίας», έκανε επιτόπιο έλεγχο του αεροδρομίου και δεσμεύτηκε να προετοιμάσει και να αποστείλει συγκεκριμένες προτάσεις για τα παραπάνω θέματα.
 

2. Νέες επιτυχημένες δοκιμές της ομάδας EUROAVIAΤΟΥ Πανεπιστημίου της Πάτρας:

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγιναν την Κυριακή 17-6-24 οι δεύτερες δοκιμές του τηλεκατευθυνόμενου α/φους από την υπόψη ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη Χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό του «AirCargoChallenge» (A.C.C.) , που θα γίνουν στο Άαχεν στη Γερμανία τον Ιούλιο.
Από την υπόψη ομάδα η Αερολέσχη Μεσολογγίου ζήτησε μια συνοπτική έκθεση και εικόνατης εκδήλωσης , μετοσκεπτικό μιας πιθανής μελλοντικής διοργάνωσης στην περιοχή μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Μεσολογγίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 109 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News