Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  7:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 11:08

Πραγματοποιήθηκαν στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου τα εγκαίνια της έκθεσης "Χρώμα και Φως" της εικαστικού κυρίας Αλεξάνδρας Τσάχαλου – Μπεσίνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου τα εγκαίνια της έκθεσης "Χρώμα και Φως" της εικαστικού κυρίας Αλεξάνδρας Τσάχαλου – Μπεσίνη.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αγρινίου Γεωργίου Παπαναστασίου χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Γεωργία Μπόκα.

Στη συνέχεια, ο φιλόλογος κος Ηλίας (Λίνος) Υφαντής σχολίασε τον υπερρεαλισμό των έργων καθώς και την αγάπη της ζωγράφου για το φυσικό περιβάλλον και την ανακύκλωση. Εν συνεχεία, η φιλόλογος κυρία Μαρία Σαρρά αναφέρθηκε στο ύφος και το νόημα των έργων της καλλιτέχνιδας.

Στο τέλος η κυρία Τσάχαλου ευχαρίστησε τον δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της αίθουσας, τον κ. Χρ. Γαρουφαλή για τη πολύπλευρη στήριξη και βοήθεια, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση θα διαρκέσει έως 3/7/2024.

Ώρες επισκέψεων:

Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00-13:00 & 18:00-21:00,

Κυριακή:  11:00-13:00,  αργίες κλειστά

Διαβάστηκε 108 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News