Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  2:34 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 19:23

Αγρίνιο: Οι μαθητές του 12ου Δημοτικού έμαθαν για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου, το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

Καθώς οι σημερινοί μαθητές μπορούν να γίνουν οι μελλοντικοί εθελοντές αιμοδότες, η επισκέπτρια υγείας κ. Αντωνία Φωτίου ενημέρωσε τα παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ τάξης για την αιμοδοσία αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται και εστιάζοντας στην αξία της δωρεάς αίματος ως πράξης αγάπης προς τον συνάνθρωπο και απόδειξης κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Οι ανάγκες , όμως, για αίμα είναι πάντα μεγάλες . Για τον λόγο αυτό, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών διοργανώνει στις 14 Ιουνίου εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α. από τις 08:30 έως τις 15:00. Η συμμετοχή όλων όσων μπορούν να προσφέρουν αίμα είναι πολύ σημαντική. Άλλωστε, το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται!


agrinionews.gr

Διαβάστηκε 148 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News