Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  6:44 μμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 21:59

Απίστευτο γλέντι! Το Ικαριώτικο πανηγύρι που ξεσήκωσε το Αγρίνιο! (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ικαριώτικο γλέντι ξεσήκωσε το Αγρίνιο!

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, η γέφυρα Αχελώου στο Αγρίνιο μετατράπηκε σε ένα αυθεντικό Ικαριώτικο πανηγύρι, με πρωταγωνιστές τον Νίκο Φάκαρο και τους Musicaroi. Η εκρηκτική ατμόσφαιρα και η απαράμιλλη ενέργεια της Ικαριώτικης μουσικής παράδοσης ξεσήκωσαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι Musicaroi, η ορχήστρα που δημιουργήθηκε το 2002 στην Ικαρία από μια παρέα φίλων με πάθος για την τοπική μουσική κληρονομιά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μεταφέρουν το αυθεντικό Ικαριώτικο γλέντι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με τον Νίκο Φάκαρο στο βιολί, τη Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου στο τραγούδι, τον Δημήτρη Μωραΐτη στην κιθάρα και το τραγούδι, τον Δημήτρη Ρέντα στο λαούτο και το τραγούδι, και τον Αποστόλη Κυπραίο στα κρουστά και το τραγούδι, η ορχήστρα μάγεψε το κοινό με τις μελωδίες και τους ρυθμούς της.

Η βραδιά ήταν γεμάτη χορό, τραγούδι και κέφι, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν την αυθεντική Ικαριώτικη εμπειρία. Το γλέντι στη γέφυρα Αχελώου αποτέλεσε μια ξεχωριστή στιγμή για την πόλη του Αγρινίου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη της μουσικής να ενώνει τους ανθρώπους και να δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις.

 

Διαβάστηκε 210 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 22:00
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News