Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  6:48 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 14:16

1o Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος σε Αστακό και Μύτικα με τους Mikels επί σκηνής (Κυρ 23/6/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσα από την όλη διοργάνωση του 1oυ Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος, που σκοπό έχει την γνωριμία με μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα, την διασκέδαση με μουσικές βραδιές και συναυλίες, διαδρομές και εξορμήσεις σε όμορφα μέρη της Ελλάδας με κύριο μέσο την μοτοσυκλέτα, σκοπός των διοργανωτών αποτελεί και η ενίσχυση και ανάδειξη της τοπικής κοινωνίας και πιο συγκεκριμένα των νέων παιδιών της.

Η πρώτη έκπληξη (καθώς θα υπάρξουν και άλλες, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές) που ανακοινώνεται είναι οι  THE MIKELS, η Rock μπάντα που θα ανοίξει την μουσική βραδιά της Κυριακής 23/06 στο Λιμάνι του Αστακού.

Οι The Mikels band είναι μια ροκ μπάντα από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας που δημιουργήθηκε το 2020. Με επιρροές απο punk rock, rock n roll, garage αλλά και blues έχει βρεθεί ανάμεσα σε live με σπουδαία και μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, κυρίως σε Δυτική Ελλάδα και επαρχία.

Ένας κιθαρίστας, ένας μπασίστας και ενός ντράμερ υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο, μουσική και χορό, γιατί..τρία άτομα είναι αρκετά για να χαρίσουν την απόλυτη rock n roll εμπειρία.

Η μπάντα αποτελείται από:

Νικόλας Μικελάτος: κιθάρα/φωνή

Γιώργος Μικελάτος: μπάσο/φωνή

Σπύρος Τέγας: τύμπανα

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 163 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 14:19
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News