Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  2:24 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 00:53

VONAVIBE – Νέο Single + Video Για Το Ομώνυμο "Vonavibe” Από Το Νέο Album “Bleed To Life”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Vonavibe 

(Δείτε το νέο video εδώ)

Οι Vonavibe κάνουν μια αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία τους μοιράζοντας μαζί μας στιγμές από το προσωπικό τους studio μέχρι τα μεγαλύτερα gigs που έχουν παίξει σε σκηνοθεσία της Peggy Ψαρρού.


"Δεδομένω της σημασίας του track, θελήσαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο και να προβάλουμε το τι ακριβώς είναι οι Vonavibe. Για αυτόν τον λόγο ανοίξαμε το αρχείο μας και διαλέξαμε κάποια από τα ομορφότερα πλάνα που έχουμε τραβήξει από την πρώτη ημέρα ύπαρξης της μπάντας, επαγγελματικά και μη, από κάμερες, κινητά, τα πάντα... Το αποτέλεσμα είναι ένα collage της μπάντας των τελευταίων 7 ετών. Διαλέξαμε πλάνα από πρόβες, soundchecks, συναυλίες μέχρι και προσωπικές στιγμές με crew και φίλους." αναφέρει ο Dyon.

"Πως ξεκινήσαμε με μικρά βήματα παίζοντας μπροστά από 20 άτομα μέχρι να φτάσουμε να παίζουμε support σε μπάντες όπως τους Monster Magnet και τον Gus G τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό. Το video προσωπικά είναι μια υπενθύμιση να πατάς ξανά στα πόδια σου ό,τι και αν σου πετάξει η ζωή. Μετά το ατύχημα του Dyon, το μέλλον της μπάντας ήταν εξαιρετικά αβέβαιο και μας πήρε σχεδόν 4 χρόνια για να μπορέσουμε να πατήσουμε ξανά το πόδι μας στη σκηνή." συμπληρώνει ο George Andrian

"Το video ουσιαστικά είναι ένα animated πορτραίτο της μπάντας και το νόημα πίσω από το όνομά της... Every fright that may lie, never lost is Vonavibe. Vonavibe, ένα αίσθημα ελπίδας" προσθέτει ο John Tass.

Η παραγωγή και μίξη έγινε από τον Dyon στο Red Toy Studio ενώ το mastering επιμελήθηκε ο Γιάννης Χριστοδουλάτος στο SweetSpot Mastering Studios.
 


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο single και video των Vonavibe με τίτλο "Vonavibe"!

https://www.youtube.com/watch?v=2a9plIMxM8M

 

 
Bleed To Life
https://ffm.to/vnvbld
 

Official links 

Facebook : https://www.facebook.com/vonavibe

Twitter : https://twitter.com/vonavibe

Instagram : https://www.instagram.com/vonavibe

YouTube : https://www.youtube.com/@vonavibe

TikTok : https://www.tiktok.com/@vonavibe

 


Διαβάστηκε 86 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News