Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  1:44 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 00:27

Ο Αγρινιώτης ηθοποιός Κ. Κάππας εξηγεί πως του "χαμογέλασε" η τύχη - "Κέρδισα 2.500 ευρώ στο Τζόκερ, δεν είχα λεφτά να ανεβάσω την παράσταση" (video)"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Κωνσταντίνος Κάππας μίλησε για την παράσταση «Tέλειοι Ξένοι», την περίοδο που περνούσε οικονομικές δυσκολίες, αλλά και το Τζόκερ, που είχε την τύχη να κερδίσει τότε.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» και αρχικά, δήλωσε για τους «Τέλειους Ξένους»: «Ήταν πολύ "χειροποίητη" αυτή η παράσταση. Αυτή η παράσταση ήταν το 2011, ήταν κάτι φοβερό»

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Είμαι απελπισμένος, έχει έρθει η κρίση, έχουν κλείσει οι δουλειές. Δεν έχω τίποτα. Είναι ένας Μάης και κάθομαι και λέω "Χριστέ μου, τι θα κάνω;". Και βλέπω το "Τάβλι", το βιβλιαράκι στη βιβλιοθήκη μου και μου έρχεται όλη η παράσταση μπροστά μου. Λέω θα το κάνουμε σε μια αυλή στου Ψυρρή, στο Θησείο».

Όπως εξήγησε παρακάτω, η παράσταση πήγε πιο καλά από ό,τι περίμενε και συνεχίστηκε για τρία χρόνια.

«Βρίσκω τον Νίκο Ορφανό, ήταν μέσα και τότε έμενε στη Σαρρή και είχε μια αυλή. Έγινε για τρία χρόνια viral, sold out. Δεν είχα λεφτά ούτε για τα δικαιώματα και κέρδισα τότε το Τζόκερ 2.500 ευρώ. Ήταν τρομερό. Είμαι απελπισμένος, έχω ένα Τζόκερ και πάω στον ΟΠΑΠ. Χάλια, με μια φόρμα και πάω, βάζω το χαρτάκι και βλέπω τα λεφτά. Και πάω σπίτι μου και λέω "τι έγινε τώρα;"», εξήγησε.

protothema.gr

Διαβάστηκε 245 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News