Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  1:26 μμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 11:51

Εκπληκτικές επιδόσεις απο τους αθλητές του ΓΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Γιώργο Κύρτση και Διονύση Καψάλη σε Αγώνες Στίβου στις Βρυξέλλες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 22 χρόνων πέτυχε ο Γιώργος Κύρτσης  με 8΄40΄΄  στα 3000μ με φυσικά εμπόδια στο International meeting of Brussels το Σάββατο 25 Μαΐου.  Ο χρόνος αυτός τον ανεβάζει στους 15 καλύτερους έλληνες δρομείς όλων των εποχών σε αυτό το αγώνισμα.  Στην ίδια διοργάνωση ο έφηβος Διονύσης Καψάλης  συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ πετυχαίνοντας  3΄52΄΄ στα 1500μ.

Ο  ΓΑΣ Αγρινίου συγχαίρει τους εκπληκτικούς πρωταθλητές και τον προπονητή τους, Μπάμπη Ποσονίδη,  για τις σπουδαίες  εμφανίσεις τους και ευχαριστεί θερμά τον κ. Αθανάσιο Κόκκιο για την ευγενική προσφορά της κάλυψης της αποστολής.

 

Διαβάστηκε 169 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 22:32
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News