Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  11:22 μμ
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 21:11

Παναιτωλικός: Προπόνηση Τρίτης και καμία ανησυχία για Κυριακίδη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προθέρμανση, παιχνίδια passing game, ασκήσεις κατοχής – κυκλοφορίας, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Παπάζογλου – Παπουτσογιαννόπουλος και ατομικό ο Κυριακίδης, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα στο Emileon.

Σχετικά με το πρόβλημα του Κυριακίδη το gazzetta.gr αναφέρει : 

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού δεν προπονήθηκε σήμερα, ωστόσο δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για την συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Πέρσι ήταν στα περισσότερα παιχνίδια ο καλύτερος παίκτης του Παναιτωλικού, ενώ και φέτος έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα εντυπωσιακά, καθώς ειδικά στο Περιστέρι με τις αποκρούσεις του συνέβαλε τα μέγιστα στο να κερδίσουν τα… καναρίνια τον Ατρόμητο. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Κυριακίδη, για τον οποίο υπήρξε μια σχετική αγωνία ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, επειδή σήμερα τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ωστόσο ευτυχώς για τον παίκτη δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και θα αγωνιστεί κανονικά στην πρώτη φετινή εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του Γιάννη Ματζουράκη. Στον αντίποδα σίγουρα εκτός θα είναι οι τραυματίες Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλος που σήμερα έκαναν θεραπεία.

Διαβάστηκε 1086 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News