Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  4:25 πμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 23:50

Στο Αγρίνιο διάσημοι αθλητές του bodybuilding για τον 1ο διαγωνισμό σωματικής διάπλασης και fitness (εικόνες – video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στον Αγρινιώτη πρωταθλητή του bodybuilding Φώτη Πλευρίτη που «έφυγε» από τη ζωή νωρίς

Μια σημαντική αθλητική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο, στην οποία συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές, ενώ ήταν αφιερωμένη στον Αγρινιώτη πρωταθλητή Φώτη Πλευρίτη!

Το 1ο Grand Prix σωματικής διάπλασης και fitness είναι γεγονός και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Η διοργάνωση αποτέλεσε πόλο έλξης για πάρα πολλούς αθλητές του είδους, αλλά και άτομα που ασχολούνται γενικότερα με την γυμναστική.

Η διοργάνωση έγινε από την RGNS στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις» υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και την ευγενική χορηγία της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το Αγρίνιο που έχει τη δική του παράδοση στο αγαπημένο άθλημα και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά μέσα από την διοργάνωση και φυσικά την συμμετοχή!

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διοργανώνονται αντίστοιχα αθλητικά event σε επαρχιακές πόλεις, καθώς οι φίλαθλοί – φίλοι του αθλήματος έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στο «σπίτι» τους το «όνειρό» τους, να διδαχθούν από τους κορυφαίους του είδους, αλλά και να τους γνωρίσουν. Στο Αγρίνιο μάλιστα αυτοί που αγαπούν το άθλημα είναι πολλοί!

Η προβολή του αθλήματος και εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων είναι σημαντικό και σίγουρα μια τέτοια διοργάνωση απουσίαζε από το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα, όταν «έρχεται» να τιμήσει έναν αθλητή όπως ήταν ο Φώτης Πλευρίτης αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία!

Η εγγραφή και η ζύγιση έγινε το πρωί και το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η διοργάνωση «μαγνήτισε» το ενδιαφέρων αθλητών και φιλάθλων από όλη την Ελλάδα, ενώ αποτέλεσε και αντικείμενο συζήτησης σε όλο τον χώρο.

Στη διοργάνωση βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Γιάννης Φαρμάκης, Χρήστος Ζαρκαβελης, ο Προεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Κωνσταντίνος Ζώης που βραβεύτηκαν για την συνεισφορά τους στην διοργάνωση, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγρινίου Κώστας Μποκόρος, ο οποίος παρέλαβε και την τιμητική πλακέτα για λογαριασμό του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ο γνωστός τραγουδιστής Bo και ο εφημέριος του Αγίου Δημητριου Αγρινίου πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης, ο οποίος ήταν ο πνευματικός του Φώτη Πλευρίτη και παραμένει πνευματικός της οικογένειας του Φ. Πλευρίτη και ο οποίος μίλησε για το ανθρώπινο σώμα και καλλιέργειας της ψυχής.

sinidisi.gr
 
 
Διαβάστηκε 264 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.