Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  6:18 πμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 18:27

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου «Acheloos Run»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Αγώνα Δρόμου Acheloos Run», το Σάββατο 25-5 και την Κυριακή 26-5, στις Τοπικές Κοινότητες Νεοχωρίου και Κατοχής της Δημοτικής Ενότητας Οινιάδων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διευκόλυνση της κυκλοφορίας οχημάτων και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων:

Το Σάββατο 25-5-2024

  1. Την διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων από την 19:00′ μ.μ ώρα έως την 21:00 μ.μ. ώρα επί της Ε.Ο. Αιτωλικού – Αστακού, καθώς και στις παρακάτω δημοτικές και τοπικές οδούς :
  • 1η Πλατεία Νεοχωρίου – κεντρικός δρόμος Κατοχής – πλάστιγγα «Κάλλη» – Ποτάμι – Συγγρού – Γέφυρα Κατοχής – Νεοχώρι – Διώρυγα Κατοχής – Γέφυρα Αχελώου Μάστρου – παραποτάμια οδός Μάστρου – Άγιος Ιωάννης Ρηγανάς – 2η πλατεία Νεοχωρίου.

Την Κυριακή 26-5-2024

  1. Την διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων από την 07:15 π.μ. ώρα έως την 09:00′ π.μ. ώρα επί της Ε.Ο. Αιτωλικού – Αστακού, καθώς και στις παρακάτω δημοτικές και τοπικές οδούς :
  • Κεντρική πλατεία Νεοχωρίου – γέφυρα Κατοχής – περιμετρική οδός Κατοχής – πλάστιγγα Κάλλη – Νεοχωρίου – Λούρο Νεοχωρίου.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες δημοτικές οδούς και την περιμετρική οδό Νεοχωρίου και Κατοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 169 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.