Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  7:44 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 11:32

1ος Σύλλογος στο διεθνές πρωτάθλημα της Σερβίας Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

1ος σύλλογος ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ στο διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo Asterisks ανάμεσα σε 140 συλλόγους από όλη την Ευρώπη.

Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ συμμετείχε με 35 αθλητές στο διεθνές πρωτάθλημα Asterisks που γίνεται κάθε χρόνο στην Σερβία όπου φτάνει τα 2000 άτομα από όλη την Ευρώπη. Το πρωτάθλημα αυτό την πρώτη μέρα είναι βαθμολογουμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία και οι αθλητες που παίρνουν μετάλλια κερδίζουν και πολύτιμους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ Με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο συμμετείχε με 35 αθλητές και ανέβασε σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση το Αγρίνιο στην κορυφαία θέση της γενικής κατάταξης όλων των συλλόγων με τα περισσότερα μετάλλια κερδίζοντας συνολικά 38 μετάλλια:

11 Χρυσά μετάλλια

8 Ασημένια μετάλλια

19 Χάλκινα μετάλλια

Όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν είναι αθλητές του συλλόγου από τα παιδικά τμήματα , δείχνοντας την σωστή και μεθοδικη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο απο τον προπονητή Κακαρελη Νίκο. Την αποστολή συνόδευσαν και αρκετοι γονείς για να στηρίξουν τα παιδιά τους σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Από τα συνολικά 38 μετάλλια τα 4 κατέκτησαν αθλητές του παραρτήματος στο Μεσολόγγι ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ με προπονητή τον Σιασο Αναστάσιο και 5 μετάλλια κατέκτησαν αθλητές από το παράρτημα στην Πρέβεζα ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με προπονητή τον Λεοπουλο Χρήστο. Οι αγώνες έγιναν με ηλεκτρονικά συστήματα και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.

Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια ήταν:

Κακαρελη Σοφία- Κακαρελη Ιφιγένεια- Σταμάτης Χρηστος-Σταματης Σπύρος- Σταματη Μαρία- Κασκαούτης Γιώργος- Κασκαουτη Κατερινα- Ντζαιμερη Βασιλική- Δριβας Ιωάννης- Ανδρωνη Δήμητρα- Αγγισουλακης Άγγελος- Γιοπανος Κωνσταντίνος- Ματζανα Πηνελόπη- Κριζια Χριστίνα- Ματσικα Δήμητρα- Μπακας Κωνσταντίνος- Μπεινταρη Μαρία- Μπεινταρη Κάτια- Μπεινταρης Θάνος- Ζιώγας Μάριος- Μπαδας Κωνσταντίνος- Παπακωστοπουλος Γεώργιος- Αγραφιώτης Δημήτρης- Σταχτιαρη Αργυρω - Τριανταφυλλακη Αναστασία. 5η θέση κατέκτησαν οι αθλητές Μπετσικας Μιχάλης- Γεωργιτση Σπυριδούλα και Κουμουδη Ιφιγένεια.

Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ ανέβηκε στην κορυφή ενός μεγάλου διεθνές πρωταθλήματος με για 3η φορά σε ένα χρόνο.

Το ΔΣ συγχαίρει τον προπονητή για πολλά χρόνια των εθνικών ομάδων της χώρας μας για τα τεράστια αποτελέσματα που έφερε ξανά και προβάλει τον σύλλογο και την πόλη του Αγρινίου σε όλη την Ευρώπη. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και στους γονείς τους που στηρίζουν τα παιδιά τους σε κάθε προσπάθεια τους.

Διαβάστηκε 511 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.